Stichting Vrienden van de koers is er om het (jeugd) wielrennen te stimuleren. Wielerliefhebbers kunnen bijna altijd gratis genieten van wielrennen op TV of aan het parcours. Als iedereen een klein steentje bijdraagt blijft het wielrennen bestaan. De jeugd heeft de toekomst; jouw bijdrage gaat voor 100% naar het amateur-en jeugdwielrennen, zo zorgen we er samen voor dat de koers blijft bestaan! Wil je graag nog jaren genieten van het wielrennen met Nederlandse favorieten?

Klik HIER Bedankt voor je bijdrage!

La Vuelta Holanda in Woensdrecht was een groot succes!

We bedanken langs deze weg graag iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie wielerfeest in onze gemeente.

Hier een impressie van wat er in Woensdrecht, Hoogerheide en Huijbergen te zien was.

Reportage Omroep Brabant

De reportage van Ronald Sträter bij Omroep Brabant was mooi om alvast het mega spandoek van Jan Janssen te zien. Geschilderd door Gerrit Jan Weekhout, spandoek opgemaakt door Anton de Krom en de dronebeelden van Rudy Muller.

Klik HIER


Spandoek LIVE op TV

Het is goed gelukt om het spandoek aan de wereld te tonen!

Klik HIERSpandoekje...

Om nog in de sfeer van de Vuelta te blijven hebben we het eerbetoon aan Jan Janssen opgehangen langs de Bunkerbaan. Dankzij de medewewerking van Marc en Jeroen van Beeck van JVB Logistics is het spandoek nog enkele weken prominent in beeld. Prachtig!


Foto: Anton de Krom

Feest bij het Gemeentehuis, met groot TV-scherm,

hapjes en drankjes én sfeermaker DJ Dave.

Langs de hele route én op het plein, enorm veel publiek.


DJ Dave op het podium, aangekleed door wielershirtsverzamelaar Ricardo Rens uit HoogerheideVan der Pol Pallets heeft een muurtje gebouwd: fantastisch!Strijd om de bergtrui op de Rijzendeweg.

Verslag in BN/De Stem: HIERDoorkomst in Huijbergen vanuit de luchtIn de stemming dankzij Stichting Uit de Kunst!

Leden van Stichting Uit de Kunst hebben mooie kunstwerken gemaakt om onze dorpen op de vrolijken en om bewoners in de stemming te brengen voor de passage van La Vuelta Holanda door onze gemeente. Meer dan 150 kinderen hebben een kleurplaat ingeleverd, die ook zichtbaar zijn nabij het gemeentehuis. Zij ontvingen een mooie La Vuelta Holanda bidon, geschonken door de Gemeente Woensdrecht. De doeken zijn geprint door Van Gorsel Digital Colour Print.